SS16 Logbog

Logbog SS16,
07.04.0074

Endelig er metoden til det såkaldte genetiske match forfinet nok til, at vi kan begynde at udføre disse blandt den almene befolkning. Det har været en årelang proces, men nu tyder det på, at resultaterne er så sikre, at vi kan stole på dem.

Fremover vil det derfor være muligt, at få testet sin genetik og finde sin “bedste mage”, som Soran så fint udtrykte det i sin præsentation tidligere. Forhåbentligt, kan vi komme nogen af de problemstillinger vi kæmper med til livs. Bl.a. frygten for, at vores gener degenererer, fordi vi befinder os i et miljø vi ikke er skabt til… Soran forklarer det meget bedre end jeg.

Ud over dette kan jeg melde, at vi i dag stikker rekord i længste tid uden kriminelle forseelser. Det er således 3 måneder siden nogen sidst blev sluset.

Alle systemer fungerer optimalt.

Befolkning i skrivende stund: 89.894
Logget af: Senator West

Logbog SS16,
22.12.0067

I dag fik Servix så deres vilje. Længe har der været klager, oprør og opstand blandt dem, fordi de vil have mere indflydelse. Det giver ingen mening, de ved jo knapt hvad der er bedst for dem selv.

Men i dag fik de så et talerør. Hvordan det helt konkret kommer til at fungere er stadig lidt uafklaret, men forhåbentligt kan dette sætte lidt ro på masserne. Vi har simpelthen ikke råd til, at vi går og slår hinanden ihjel.

Det er sgu et galehus… hvad bliver det næste? At børn får stemmeret!?

Befolkning i skrivende stund: 91.395
Logget af: Senator Petari

Logbog SS16,
11.02.0063

Alle systemer fungerer optimalt.

På årsdagen for slusningen af den tidligere Senator Arman, er der lavet en smule statistik. Tallene viser, at slusningen af mere end 92% af alle forvarede, har givet et mindsket samlet ressourceforbrug på 1,03%.

Ydermere har den nye lov for håndtering af forseelser mindsket kriminaliteten om bord på SS16 med hele 67%. Al tidligere snak om, at loven var for radikal og omstændig, er dermed forstummet og har skabt fuld enighed i Senatet:

I fremtiden vil alle kriminelle over 18 år, blive sluset uanset forseelse.

Flid, Kundskab, Kontrol – Indtag din plads!

Befolkning i skrivende stund: 91.960
Logget af: Senator Berger

Logbog SS16,
01.02.0062


Forræderi!
Efter en langvarig og kompliceret undersøgelse af det mystiske dødsfald af rådsmedlem, og tidligere senatorkandidat, Williams, har Lictoreskommisær Cleron fremlagt ubestridelige beviser på, at den forhenværende Senator Arman, stod bag mordet. Motivet var, at sikre sig senatorposten.


Således har den kriminelle adfærd nu spredt sig til selv det øverste led. I samråd med Lictoreskommisæren er den svære beslutning truffet; Arman skal sluses.

Yderligere må vi erkende, at vi er nødt til tage drastiske midler i brug, for at stoppe den voksende kriminalitet. Et enigt Senat har derfor besluttet at alle forbrydelser fremover straffes med slusning.

Forvaringsenhederne vil blive nedlagt henover de næste 6 måneder. Lictoreskommisæren og  Lictoreskorpset har til opgave, at tale med alle vi aktuelt har forvaret. Disse er givet ekstraordinær bemyndigelse til at vurdere hvem af de forvarede, der skal sluses og hvem der fortjener at få en chance til.   

Flid, Kundskab, Kontrol – Indtag din plads!

Befolkning i skrivende stund: 93.996
Logget af: Senator Morgan

Logbog SS16,
26.11.0058

Alle systemer fungerer optimalt.

Endelig er der kommet fod på sygdomsudbrudet om bord. To ældre og et svageligt barn blev i går mindet og sluset, som det sig hører. De resterende smittede viser tydelige tegn på bedring. Vi slap med skrækken denne gang.

Dette bliver min sidst log som senator for SS16. Efter næsten 40 år for enden af bordet, må jeg afstå min plads. Dels har alderdom og sygdom gjort mig uegnet til mit hverv, dels må nye kræfter snart til. Således har jeg trukket mit navn fra listen over kandidater til valget i morgen.
Jeg håber, at de kommende 40 år på SS16 vil være lige så rolige, som de forregående.

Flid, Kundskab, Kontrol – Indtag din plads!

Befolkning i skrivende stund: 94.167
Logget af: Senator Korman

Logbog SS16,
02.04.0021

Vi har i en længere periode, fået klager fra enkelte enheder under Serpientes’ ansvars-område. Nu er flere af enhederne gået sammen i klagesagen. Anført af lægestaben og enheden for Teknisk Udvikling klages der over, at beslutninger  træffes i Senatetet, uden at dette har kendskab til enhedernes opgaver eller rammerne for samme.

Det anføres, at der er truffet beslutninger, som pga. manglende viden, har hæmmet Serpientes’ mulighed for at realisere deres plads på SS16. En pointe som flere og flere i Senatet støtter op om.

Med kun én stemme imod, blev det heldigvis besluttet at Serpientes fik deres egen re-præsentant i rådet. Denne har til ansvar at have et overblik over opgaverne som er Ser-pientes’ ansvar, således at Senatets beslutninger er til alles bedste og at alle får mulighed for at realisere deres plads på SS16.

Endnu en uge er gået med stilhed fra yderligere to stationer. Det er hermed officielt, at vi har nu også mistet kontakten med SS21 og SS07. De forsvunde rumstationer er en evig påmindelse om, at alle er nødt til at kende deres plads.

Flid, Kundskab, Kontrol – Indtag din plads!

Befolkning i skrivende stund: 96.216
Logget af: Senator Korman

Logbog SS16,
29.12.0014

Den nyrenoverede fødeklinik blev indviet i eftermiddags. I forgårs blev det der før var beboelsessektor K33, indviet som nyombygget forvaringsenhed.

Vi kan stadig ikke få kontakt med SS34. Det er nu over en måned siden vi sidst kommunikerede med dem, og ingen af de restende Space Stations har hørt fra dem. Vi formodede længe, at de havde tekniske problemer, men det begynder at virke meget lidt plausibelt, at sådanne skulle tage så længe at udrede. Vi beder til, at de pludselig bryder radiostilheden…

Hen over de senere år, har vi måtte konstatere at kriminalitet ligger til menneskets natur. Vi slår hårdt ned på det, men må sande, at vi får brug for flere og flere forvaringsceller. Det er ofte folk der hævder, at de har utilfredsstillende jobbeskrivelser, der havner i vores forvaringsenheder. Således sidder der lige nu, især mange serviceassistenter bag lås og slå for diverse kriminelle forseelser.

Et gennemgående emne disse måneder – jeg fristes til at skrive år – er netop strafudmåling. Det tager enorme ressourcer, at have kriminelle forvaret, uden at de reelt udretter noget.

Flid, Kundskab, Kontrol – Indtag din plads!

Befolkning i skrivende stund: 96.989
Logget af: Senator Hanson

Logbog SS16,
28.11.0008

Alle systemer fungerer optimalt.

Der har været nyligt valg i Exolante til Senatet. Selve afstemningen forløb uden egentlige udfordringer. Valgdeltagelsen var på 98%, de sidste to procent formodes at mangle pga. sygdom og andre uforudsete årsager. Fremover vil alle have stemmepligt.

I morgen startes den nye kommunikationskampagne, vi i Senatet har fået lavet. Så skal der nok komme styr på tropperne. Det må snart være nok med opstand og uro – vi har været udsendt i små 14 år, det er alt for tidligt at begynde at bekæmpe hinanden. Så vi starter for god ordens skyld her:

Flid, Kundskab, Kontrol – Indtag din plads!

Befolkning i skrivende stund: 97.296
Logget af: Senator Rhodena 

Logbog SS16,
12.03.0005

Alle systemer fungerer optimalt. Der er afsat yderligere mandskab af til laboratorieafdeling 2K, efter at Stalden har været ramt af en virus vi alt for sent fik slået ned. Ansvarlige Exolante Arilla har fremlagt en arbejdsplan for Senatet, der inden årsskiftet skal garantere en ny metode til at skabe en proteinrig substitut med minimalt ressourcespild.

Senatet har deres årlige Storforsamling i morgen, som er så fint placeret på 10-årsdagen for opsendelsen af SS16. Her bliver evt. ændringer i Forfatningen sat til debat. Flere Servix har gjort opmærksom på at de ønsker indflydelse. Umiddelbart skal de dog ikke forvente at få det.

De 17 Exolante Senatsmedlemmer mødes kl. 0900 og Hardeen har ekstra sikkerhedsforanstaltninger og 25 yderligere Lictores på vagt i dagens anledning.

Befolkning i skrivende stund: 98.403
Logget af: Senatsmedlem Peté

Logbog SS16,
14.06.2054,
14.06.00

Alle systemer fungerer optimalt. I kvadrat 24D har vi været nødsaget til at lukket af for nødslusen efter en mindre brand i lokalterminalen ved airlocken.

I dag blev det endeligt vedtaget med fuld enighed i rådet. Vi ændrer pr. dags dato til ny årtælling. Der er sket så mange ændringer på det sidste, at det nærmest virkede fjollet at skulle stemme om det. Der var en længere debat om hvorvidt vi skulle vente til nytårsaften.

Selv den tidligere Kaptajn stemte for. Nu er Hardeens titel i stedet Lictoreskommisær. Især Dr. Evans har arbejdet hårdt på disse ændringer og noget siger mig, at det kun er for det gode.

Rådet består lige nu af 17 forskellige folk, valgt med simpel afstemning. Hvornår, hvor længe og hvordan vi mødes, bliver fastlagt hen over det næste stykke tid. Denne uge har jeg fået ansvaret for at skrive logbog.

Befolkning i skrivende stund: 99.984
Logget af: Rådsmedlem Dena

Logbog SS16,
03.04.2049.

Her tre uger efter afrejse fungerer alle systemer optimalt. Ilt og fødevareproduktionen dækker vores behov som forventet. Tilbagemeldinger fra andre stationer er på samme måde positive. Det lader til at operation EUROPA overordnet har været en succes.

Dr. Evans og hans lille gruppe kollegaer har været forbi igen. De ønsker stadig at dele deres ideer til hvordan vi kan gøre vores ophold på SS16 bedre og mere effektivt. De er igen blevet afvist.
SS16 er en succes! Systemerne virker som de skal, vores hospitalscenter er afprøvet til et par fødsler og befolkningen vænner sig gradvist til deres nye eksistens.

SS16 er et teknologisk vidunder. For en kaptajn er det dog foruroligende, at have fartøj uden destination. Der er ikke brug for mig ved roret og jeg bruger i tiltagende grad, tid på at afvise visse dele af befolkningens ideer om forandringer på stationen.

Befolkning i skrivende stund: 100.002.
Logget af: Kaptajn Hardeen