Bagom

Teamuvignet

 

Design og afvikling

Jorden Forfra laves af Steen Bach Hansen og Kathrine Abel. Jeanett Greve hjælper med bl.a. concept art.

“Steen er sindssyg nem at arbejde sammen med, og jeg er taknemmelig for, at han vil være med til at realisere projektet. Han er idérig og skarp på konkretisering af de lidt vildere ting. Og så er det fedt, at Steen er rimelig ny i dét her, men alligevel har spillet en masse rollespil siden 2010, så han ved hvad det virker og hvad der ikke gør. Det er en ære at være Steens medarrangør på hans arrangørdebut!”
– Kathrine, 29 år, fra Aarhus

“Kathrine mestrer at være vildt kreativ og super struktureret, og det gør at det er nemt at være i proces med hende. Hun kan godt lide at lege med rollespil og afprøve nye såvel som gamle ting. Der er i det hele taget ikke noget, hun er bange for at prøve kræfter med i sådan en proces. Kathrine har siden 2007 dels spillet og dels været arrangør på rollespil og rollespilsrelaterede events. Hun kommer med en fantastisk erfaring, som har været fed at dykke ned i under arbejdet med Jorden Forfra.”
– 
Steen, 35 år, fra Aarhus

Rekvisitør

“Jeanett Greve er den vildeste til at bygge og skaffe ting! Hvis man har en eller anden crazy idé, så finder hun da bare lige ud af hvordan man fikser det. Vi er så glade for, at Jeanett vil hjælpe os med rekvisitter og concept art – Jeanett har designet vores flotte Jorden Forfra logo.” 
– Steen og Kathrine

Konceptudvikling

“Christina Grønlykke udviklede Jorden Forfra som koncept sammen med Kathrine. Der sidder et skævt og kreativt hoved på hende og hun er en fornøjelse af arbejde med. Nu bruger hun det meste af sin tid på at være mor og har derfor besluttet, at hun hellere vil deltage som spiller. Christina gav trygt stafetten videre til Steen – tak for tilliden!”
– Kathrine og Steen

Forening? 

Jorden Forfra afvikles udenfor foreningsregi, idet vi ønskede at have indflydelse på hvordan spillergruppen formedes, således at den bliver så differentieret som muligt. Vi har derfor inviteret ud fra vores eget netværk, men ikke hele vores netværk.

Fordi der ikke står en forening i ryggen på os, stiler vi efter et budget der går i nul. Eventuelle overskydende penge går til mad og drikke til efterfesten søndag.

Kontakt

jordenforfra@gmail.com

Budget

Mad……………………………………40 %
Hytteleje……………………………..25 %
Rekvisitter……………………………15 %
Uforudsete udgifter………………10 %
Benzin, engangsservice, m.m…10 %